Menu

Massage

Massage

Massage
IMG_1899

In deze tijd is het zo goed om af en toe een massage te ondergaan.

Wist je dat een massage je gezondheid een boost kan geven. Dat het je weerstand verbeterd, bloedcirculatie neemt toe en de afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast geeft een massage rust in je hoofd! Hoe fijn is dat??

Last van je spieren?

Boek een sportmassage. Door een stevige massage wordt de doorbloeding van je spieren verbetert waardoor afvalstoffen (verzuring) sneller worden afgevoerd. Hierdoor wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures en overbelasting van je spieren.

 

Ontspanning nodig?

Boek een ontspanningsmassage. Kom weer in balans doormiddel van Reiki, Magnetiseren en Chinese ontspanningsmassage Tuīnà therapie / massage wordt toegepast om stagnaties in de meridianen (energie banen) en de collateralen (naast gelegen omgeving) op te heffen om de vrije stroom van Qi (levensenergie) en Xue (bloed) te reguleren om een dynamische balans tussen yin en Yang te handhaven of te herstellen.

Ervaar minder stress en meer rust.

IMG_1898

 

Ontspanningsmassage  45 min / 50 min €40,00 / €50,00
Sportmassage 45 min / 50 min €40,00 / €50,00
Nek, Schouders, Rug massage 45 min / 50 min €40,00 / €50,00
Chinese massage “Tuina” 45 min / 50 min €40,00 / €50,00
Magnetiseren 45 min / 50 min €40,00 / €50,00
Reiki 45 min / 50 min €40,00 / €50,00
Oorkaars   € 15,-
Algenpakking   € 15,-
  Prijzen zijn incl. BTW   
     
     
IMG_2207

Oorkaars

Oorkaars is een behandeling die al jaren geleden door de Indianen werd gebruikt. Om klachten als hoofdpijn, verkoudheid, oorklachten en ontstekingen van holtes te verlichten. Oorkaarsen worden gebruikt als pijnloos alternatief voor oorspuiten omdat ze overtollig oorsmeer kunnen losmaken en verwijderen.
Bij de behandeling wordt er een Oorkaars in het oor geplaatst. De Oorkaars wordt hierna aangestoken. Tijdens de behandeling, die ongeveer 10 min per oor duurt, hoor je een ruisend geluidje wat heerlijk ontspannend werkt. De warmte die vrijkomt bij het branden van de Oorkaars activeert de bloedsomloop in het oor en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. De Oorkaarsen zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke producten. Oorkaarsen zijn langwerpige, holle “stokjes” van opgerold katoen. Dit katoen is gedrenkt in pure bijenwas meestal vermengd met een kruidenmengsel.

Algen pakking 100% natuurlijk

Algen werken sterk ontgiftend en is goed te gebruiken bij o.a. spierklachten, huidproblemen en pijnen. Met wat warm water, algenpoeder en enkele druppels lavendel wordt er een dikke pap gemaakt. Deze wordt verdeel over de pijnlijke rug en afgedekt met plastic folie, handdoek, een kruik en tot slot een warme deken. Dit blijft 30 min zitten en daarna verwijderd. Daarna volgt een heerlijk ontspannende massage.

IMG_1900

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!