Sjamanisme

Voel me één met de natuur...

Als kind zijnde was ik altijd al buiten en voelde me goed bij het water, bos en bergen. Was altijd op zoek naar schelpen, stenen en veren. Op school zeiden leraren dat ik een dromer was. Kon uren lang weg dromen over paarden indianen en heksen.

Later in mijn leven door het pad van de Yoga kwam ik in aanraken met het Sjamanisme en ging een opleiding volgen. Alles wat ik daar leerde wist ik eigen al  diep van binnen. Sommige rituelen voor de elementen Water, Vuur, Lucht en Aarde waren al heel gewoon.

Binnen het Sjamanisme geloven we dat alles bezield is. We kunnen daardoor contact maken met onze voorouders, dieren, planten en zelf stenen. Pijnen en ziektes (emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel) Het zijn energie die niet in ons lichaam hoort. Door heling, rituelen, werken met krachtdieren, spirits en mystieke instrumenten zoals drummen, ratels en klankschalen. Krijgen we inzichten in de oorzaak van deze disbalans.  

Als sjamanistisch practitioner je ga ik je helpen om de balans weer terug te vinden.

Hoor je graag. Liefs, Mandy

Het Sjamanisme is een eeuwenoude vorm van heling en bewust wording.

New Moon viering

Wat leuk dat je interesse heb in de New Moon viering. We gaan er een leuke avond maken met een heerlijke meditatie en Nidra / Yin Yoga. Hierbij ga ik drummen op mijn Sjamaanse drum. Hopelijk is het mooi weer en kunnen we een vuurtje maken. Daarbij kunnen we een ritueel uitvoeren om dingen te mogen manifesteren. Misschien kan je voor aanvang van de viering even nadenken wat je zou willen manifesteren. Matjes en dekentjes hoef je niet mee te nemen daar zorg ik voor. Kleed je lekker warm aan en doe stevige schoenen aan. (Afhankelijk van het seizoen).

De New Moon viering begint om 19.00u t/m 20.30u. De kosten is afhankelijk met hoeveel jullie dit willen doen. Max. kunnen 10 deelnemers meedoen. €20,- p.p
Adres: Pansersdijk 5 in Tinte

Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als ik.

Sjamanisme is de oudste en krachtigste spirituele levenswijze en helingsmethode die de mensheid kent.

Voel me een met de natuur

dasdadadas