Testimonials

Na een tijdje geen yogalessen gevolgd te hebben, ging ik het toch missen en ben ik weer opzoek gegaan. Via een vriendin bij Mandy op de mooie daarvoor ingerichte zolder terecht gekomen. Ik vind de YinYoga een fijne yoga vorm. Door te ademhalen naar de plek en het rekken in de houding krijg je veel meer soepelheid en kwam ik ook mijn zwakke plekjes weer tegen. Ook leuk dat Mandy ook andere vormen toepast, zodat wij dat kunnen proberen. Als laatste lekker toegedekt onder een dekentje en luisteren en wegdoezelen in de ontspanning. Heerlijk genietmomentje.

Marianne

Yoga bij Mandy is een feestje voor je lichaam en geest. Zij kan goed zorgen voor een bedding waardoor je optimaal kan genieten van de ontspanning! Een aanrader…

Diana

Mijn gedachten stop zetten en nieuwe energie door mijn lijf laten stromen; ik krijg het zelf niet zo snel voor elkaar, maar na een uur yoga met Mandy ben ik helemaal tot rust gekomen. De oefeningen worden aangepast naar waar ik op dat moment behoefte aan heb, heel fijn. Het is echt een uurtje voor mezelf.

Dionne 30 jr

Yoga via zoom, zou dat echt wel werken? Ja hoor, dat werkt prima. Het is ietsje anders als normaal, maar heel goed te doen. Gewoon even een heerlijk uurtje om tot jezelf te komen. Ogen dicht en ontspannen je oefeningen doen. Luisterend naar de rustige stem van Mandy die je meeneemt op reis. Weg van alle drukte en hectiek van de wereld. Op zoek naar je eigen lichaam, ademhaling en ontspanning. Even weg van alle zorgen en de drukte vergeten. Iets om elke week weer naar uit te kijken, een momentje voor jezelf…

Bedankt!
Groetjes Hans en Jessica!

En dan ineens spreek ik Mandy weer en voel ik dat ik rustig wordt.. na een aantal weken van veel pijn heb ik mij voorgenomen meer tijd voor mezelf in te plannen. Mandy nam me bij de hand en is er als ik haar nodig heb. Ze is lief, rustig en weet waar ze het over heeft. Ze begeleid mij bij het nemen van mijn tijd en in te zien wat belangrijk is voor mij. Ook in de yoga sessies voel ik mij heel erg op mijn gemak en ontspan ik echt! Dat is iets wat ik lang niet gevoeld heb. We kijken samen wat ik nodig heb en daar sluit ze zich volledig op aan. Niks moet alles is goed! Ik ben dankbaar en blij met iemand als jij!

Sharon 35jr.

Als je binnen komt voel je direct dat je welkom bent. Ze is een super aardige en open vrouw je voelt je gelijk op je gemak. De massage is heerlijk ontspannen en neemt goed de tijd en voelt aan waar je lichaam meer aandacht nodig heeft. Ik maak vaak gelijk weer een vervolg afspraak omdat het zo fijn is.

Daisy 29jr