We love the planet

We Love The Planet is ontstaan uit passie en liefde voor onze wereld. Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk om te weten wat voor grondstoffen er in een product zitten en waar het vandaan komt en ons uitgangspunt is dan ook altijd de meest duurzame en verantwoorde oplossing. We verkopen verschillende schoonheidsproducten, geurstokjes en accessoires voor in huis.
Wij gaan voor verzorgingsproducten zonder zorgen. Van de ingrediënten tot de verpakking, altijd kiezen we voor de meest natuurlijke, duurzame en verantwoorde weg. Zodat jij met een goed gevoel onze producten kan gebruiken. En wij trouwens ook, want we love the planet!

We Love The Planet
You love the best natural cosmetics

Waarom 'We Love The Planet'?

Alle producten van We Love The Planet zijn gegarandeerd:

  • Vrij van chemische bestanddelen

    Onze unieke geuren worden in Azië samengesteld en zijn vrij van chemische bestanddelen.

  • Gecertificeerde ingrediënten

    Alle ingrediënten zijn gecertificeerd en worden keer op keer met zorg uitgezocht.

  • Natuurlijke, duurzame sojawas
    De natuurlijke sojawas wordt zorgvuldig met de hand in de Thaise kokosnoten geschonken.

We Love The Planet natuurlijke producten

Ons personal care assortiment bevat verzorgingsproducten die niet alleen het beste voor je huid zijn, maar ook voor de planeet. Deodorant, lip balm, sunscreen & hand care allemaal verantwoord verpakt. Stuk voor stuk pure producten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Zonder synthetische en onnodige toevoegingen; precies zoals jij dat van ons mag verwachten. Persoonlijke verzorging met een extra goed gevoel dus!
Niet alleen een lekker geurtje, maar ook een goed gevoel. Want iedereen wil thuis komen met een fijne geur en aangename sfeer in huis. Hoe fijn is het als dat ook met een verantwoord en goed gevoel kan?! Ontdek We Love Diffusers en geniet! Onze diffusers zijn met het oog op duurzaamheid ontwikkeld. De diffusers van 100% etherische oliën zijn vrij van chemische bestanddelen en kunnen, in tegenstelling tot de conventionele geurstokjes, geen allergische reacties veroorzaken.

Probeer het nu zelf!