Yoga

Mandy Nederlof Brielle Yoga

"Waarom zou je Yin Yoga doen?"

Je kunt wel lezen en praten over bewegen, maar uiteindelijk bereik je meer resultaat door het gewoon te doen, hoe stijf en stram jouw lichaam ook aanvoelt. Maak elke dag de keuze voor jezelf om er wat aan te doen. Daarom is deze vorm van yoga een uitkomst. Vanuit zachtheid en respect voor je lichaam, gaan we samen op zoek naar de weerstand die jouw lichaam biedt in bepaalde houdingen. We blijven drie tot vijf minuten in een houding liggen. Door mindfulness help ik jou hierbij. We gaan voorbij de spieren naar het bindweefsel, ook wel het “fatsia”genoemd. Het bindweefsel wordt langzaam op rek gezet en gehydrateerd, waardoor de gewrichten en spieren soepel blijven of worden, daardoor gaat er ruimte ontstaan. Hierdoor krijg je een soepel lichaam zonder krachtinspanning te gebruiken. Een cadeautje voor jezelf om heerlijk tot rust te komen, je Chi (levensenergie) door je lichaam te voelen stromen en heerlijk ontspannen te zijn na een les.

Mijn missie....

Mijn missie is om jou te helpen je lichaam beter te leren kennen, meer te laten voelen en grenzen te kunnen stellen. Dit allemaal zonder een zweverig karakter en met beide voeten op de grond! In mijn Yogalessen wil ik je graag helpen om op zoek te gaan naar de weerstand die jouw lichaam aangeeft. Dit doen we zonder geweld. We gaan liefdevol de weerstand ervaren door het gewoonweg te laten zijn. Hierdoor ontstaat er zachtheid in jouw lichaam. Ik hoop dat mijn verhaal jou aanspreekt.

Je bent meer dan welkom voor een les bij mij thuis in Brielle.

Yin Yoga

De Yin Yoga die ik bij mijn thuis op zolder geeft is in kleine groepjes van 6 a 7 personen. Het is een ontspannende yoga vorm, ik zeg altijd: “Minimaal doen is maximaal resultaat”!

Matjes, dekentjes, kussentjes alles is aanwezig. Je hoeft niks mee te nemen alleen kleding aan te doen die makkelijk zit. Voor deze yoga vorm hoef je niet lening te zijn en iedereen kan meedoen! Het enige wat je moet kunnen is 2 trappen oplopen naar zolder. Ik werk met een strippenkaart 5 LESSEN voor € 55,- (3 mnd geldig) of 10 lessen voor €110,- (6 mnd geldig).

Vooraf gaande aan een groepsles wil ik je graag eerst een alleen een les geven. Zodat je kan ervaren of deze yoga les wat voor je is. De kosten hiervoor zijn € 20,00 De lessen zijn elke week anders. Mocht je bepaalde oefeningen niet kunnen. Dan passen we de houding aan naar jou lichaam.

Ik zie je graag bij mij op zolder!

Mandy Nederlof Brielle Yoga

Privé Yin Yoga

Privé Yin Yoga geef ik bij mij thuis op zolder of ik kan het bij jou thuis les komen geven.

Yin Yoga is een ontspannende yoga vorm. Ik zeg altijd. “Minimaal doen, Maximaal resultaat”!

Matjes, dekentjes, kussentjes alles is aanwezig of neem deze voor je mee. Doe alleen kleding aan te die makkelijk zit. Voor deze yoga vorm hoef je niet lening te zijn en iedereen kan meedoe! Privé Yoga les bij mij thuis op zolder kost € 35,- Mocht ik les komen geven bij jou thuis, kost dat € 45,- en € 0.19 per kilometer. De lessen zijn elke week anders. Mocht je bepaalde oefeningen niet kunnen. Dan passen we de houding aan naar jou lichaam. Voor deze yoga vorm hoef je niet lening te zijn.

Ik zie je graag bij mij op zolder!

Yoga

Elke maandag, dinsdag en donderdag avond tussen 19.00 t/m 21.15 uur: Heerlijke “Yin Yoga” les. Thuis bij mij in Brielle. Kosten € 11,- p.p

Elke vrijdag ochtend van 9.30 t/m 10.30 uur: Heerlijke “Yin Yoga” les. Thuis bij mij in Brielle. Kosten € 11,- p.p

Dagelijks “Privé Yin Yoga” les vanaf 7.30 uur t/m 16.00 uur. Thuis bij mij in Brielle of op locatie. Kosten € 35,- p.p

In de zomer elke zondag “Supyoga” aan de Brielse Maas 10.00 uur tot 11.00 uur. Kosten € 22.50 Wetsuit € 5,- p.p

Vanaf 1 juni elke woensdag “Buiten Yoga” bij het Geuzenpark in Brielle van 10.00 t/m 11.00 uur. Kosten € 11.-

Mandy Nederlof Brielle Yoga

Grass does not grow faster if you pull it

SupYoga aan het Brielse meer

Elke zondag in de zomer gaan we om 10.00 t/m 11.00 SupYoga doen, aan het Brielse meer bij Watersportcentrum Brielle. Houd jij van yoga? En houd jij van suppen? Of heb je het beide nog nooit geprobeerd. Doe dan een keer mee en wordt net als ik fan van SupYoga!

We gaan gezamenlijk het water op en een stukje suppen en vervolgens gaan we een aantal yogahoudingen op een Supboard. Maximale groepsgrootte is 8 personen. D.m.v. een appje kan je je aan melden 06 24716150 voor zaterdag 16:00 uur.

SupYoga is heel leuk om te doen. Weet wel dat je een nat pak kan krijgen dus graag kleding aan wat nat mag worden. Wil jij een individuele les of samen gezamenlijk reserveren neem dan gerust contact met me op. De kosten de SupYoga les is € 22.50,- incl supboard. (zwemdiploma verplicht). Het gebruik van eigen Sup is niet mogelijk. Huur van een Wetsuits is € 5,-

Adres: Briellse veerweg 3, 3231 NA Brielle
(Let op: vanaf Brielle moet je het veerpondje pakken naar de overkant).

Wish it,
Dream it,
Do it…

Mandy Nederlof Brielle Yoga

Nidra Yoga​

Deze yoga vorm brengt je tot een diepe staat van zijn en ontspanning. Je hoeft niks te doen, alleen maar heerlijk te liggen en te luisteren. Ik begeleid je tot een diepe ontspanning. Hierdoor komt je brein tot rust. Je komt tussen het slapen en wakker zijn. In de wetenschap heet deze staat van zijn de Delta stand. Je spierspanning, de stress, je bloeddruk en hartslag nemen af.

Een half uurtje Nidra Yoga kan aanvoelen als een paar uur slapen.

Keer proberen? Bel of mail me!

Genieten van de natuur…

Yoga lekker buiten in Brielle

Vanaf Woensdag 1 Juni gaan we weer buiten Yoga les geven. Elke woensdag ochtend om 10.00u gaan we een uur lang op een heerlijk rustige plek in de natuur, ademhalingsoefenen en Yoga doen. Iedereen kan meedoen. De houdingen worden gaan gepast naar jou lichaam. Graag je eigen matje meenemen. Mocht je deze niet hebben dan hebben wij een yoga mat voor je te leen.

De plek waar we Yoga gaan is te hoogte bij de Atletiek Voorne. Geuzenpark 3, 3237 KN Vierpolders. Net daarvoor zie je Tibetaanse vlaggetjes in de bomen hangen. Omdat het buiten is en we afhankelijk zijn van onze weer goden. De kosten voor deze les bedragen € 11,- Na afloop krijg je heen heerlijk kopje thee om nog even na te Yin Yoga

De Yin Yoga die ik bij mijn thuis op zolder geeft is in kleine groepjes van 6 a 7 personen. Het is een ontspannende yoga vorm, ik zeg altijd: “Minimaal doen is maximaal resultaat”!

Matjes, dekentjes, kussentjes alles is aanwezig. Je hoeft niks mee te nemen alleen kleding aan te doen die makkelijk zit. Voor deze yoga vorm hoef je niet lening te zijn en iedereen kan meedoen! Het enige wat je moet kunnen is 2 trappen oplopen naar zolder. Ik werk met een strippenkaart 5 LESSEN voor € 55,- (3 mnd geldig) of 10 lessen voor €110,- (6 mnd geldig). Vooraf gaande aan een groepsles wil ik je graag eerst een alleen een les geven. Zodat je kan ervaren of deze yoga les wat voor je is. De kosten hiervoor zijn € 20,00 De lessen zijn elke week anders. Mocht je bepaalde oefeningen niet kunnen. Dan passen we de houding aan naar jou lichaam.

Genieten van de natuur…

Yin Yoga Seizoenen workshop

30 Augustus (tussen Seizoen), 27 September (Herfst) en 29 November (Winter)

In de Chinees geneeskunde zijn er vijf seizoenen Winter, Lente, Herfst, Zomer en een tussen Seizoen. Elk Seizoen ga ik dieper in op de elementenleer, voeding de Yin Yoga houdingen en de daarbij horende meridianen. Elke workshop gaan we na een heerlijk warm ontvangst beginnen met een meditatie, stukje theorie en sluiten deze workshop af met een extra lange Yin Yoga les die speciaal ontwikkeld is voor dit seizoen.

De workshop wordt georganiseerd bij mij thuis (Pensionaris 20, 3232 PV) in Brielle

Kosten €20,-p.p Maximaal aantal deelnemers zes. Van 19.00 t/m 20.30

Matjes en dekentjes zijn aanwezig. Je hoeft niks mee te nemen alleen makkelijke zittende kleding aan te doen.
Mocht je al de 5 workshops willen meedoen. Krijg je een korting van 10%.

Keer proberen? Bel of mail me!