Coaching

Opzoek naar een goede coach?

Wat knap dat je opzoek ben naar handvatten die jou verder kunnen helpen.

Blijkbaar ken je dat gevoel, dat het allemaal even niet loopt zoals je zou willen? Dat gevoel ken ik wel! Soms moeten we even pas op de plaats maken en in de spiegel naar jezelf kijken. Waar komt dat gevoel vandaan? Blijf je in een vicieuze cirkel hangen of komt het door patronen vanuit familie? Kan jij niet meer verder en wil je dit oplossen? We kunnen door middel van Lichaamswerk, Familie opstellingen / Systemische werk, ademhalingssessie en massage jou weer beter in je vel brengen.

Bel mij voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen gaan we aan de slag!

Liefs Mandy

Het leven wordt vooruit geleefd en achteruit begrepen.

Coaching sessie

Het was de tweede keer dat coachee bij me kwam. Zag aan haar lichaamshouding dat ze zich niet prettig voelde. Ze vertelde dat ze die ochtend even had ingelogd voor werk. Ze voelde de druk en de angst weer omhoog komen. Na een gesprekje samen kwam duidelijk naar voren dat ze overal controle op wil houden. Alles moet goed gaan!

We maakten samen een opstelling van haar gezin (ouderlijk huis). De controle had ze als klein meisje over genomen van haar moeder. Op energetisch flank werd de controle terug gegeven aan de moeder door de coachee. Er viel een last van haar af zei ze letterlijk.

Dat is wat kinderen doen. Ze nemen probleem/ gewoontes / overtuigingen over van hun ouders gezin van herkomst. Dit doen ze uit liefde. Omdat een kind dit haarfijn aanvoelt, gaat het kind zorgen voor de ouder. Door een opstelling te maken wordt het probleem zichtbaar. En komt er een verandering! Zodat je je vrijer gaat voelen, los van de problemen die niet van jou zijn.

Sommige mensen komen in je leven als zegeningen. Andere als een les.

Wat is Family opstellingen of systemisch werk?

Family opstellingen of systemisch werk gaat er om dat je niet alleen de antieke vaas erft van je oma of moeder maar ook hun overtuigingen, angsten en emoties. Deze zaken neem je onbewust mee en kunnen jou belemmeren in je doen en laten. En zonder dat je er erg in heb draait dat patroon als een plaat op een platenspeler rond in jou leven. Wanneer er een opstelling wordt gemaakt kan dit d.m.v. houten poppetjes en met representanten (mensen) worden gedaan.

Er wordt zichtbaar wat er speelt binnen het familiesysteem. Bewustwording is de eerste stap naar verandering! Op energetisch gebied verander er veel, dit ga uiteindelijk ook merken. Door een coaching sessie bij mij ga je samen met liefde en zorg kijken naar de onbewuste dynamieken die in jou familiesysteem gaande zijn. Door een opstellen kan de liefde, energie en kracht weer kan gaan stromen bij je. 💖
Veel persoonlijke problemen, relatieproblemen en levensvragen vinden hun oorsprong in zogenoemde verstikkingen in het familiesysteem. Elke kind gaat namelijk uit liefde voor de ouders dragen. Ze nemen het lot van de ouders op zich en kunnen daar jaren onwetend onder gebukt gaan.

Hierbij een aantal voorbeelden die kunnen worden opgesteld:
• Ik moet altijd heel veel van mijzelf
• Ik heb heel veel angst voor…….
• Ik voel altijd een bepaald onrust in me
• Ik ben erg onzeker / faalangst
• Ik voel me niet gelukkig / voel me verdrietig

Voor mij persoonlijk hebben de family optelling haar heel veel gebracht. Ik merkt door mijn opleiding (Systemic Constellations) en de opstelling die ik gedaan heb. Dat ik veel meer in mijn eigen kracht ben komen te staan. Meer doet waar ik blij van wordt en begrijpt nu waarom ik me vaak niet gelukkig voelde. Wil je jezelf bevrijden van de lasten die jij bewust- on bewust bij je draagt?