Massages

Een massage is echt tijd voor jezelf!

Wist jij dat een massage je gezondheid een boost kan geven?

Het verbeterd je weerstand, bloedcirculatie neemt toe en de afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast geeft een massage rust in je hoofd! Hoe fijn is dat??
Last van je spieren?
Boek een sportmassage. Door een stevige massage wordt de doorbloeding van je spieren verbetert waardoor afvalstoffen (verzuring) sneller worden afgevoerd. Hierdoor wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures en overbelasting van je spieren.

Zet je hoofd uit, Relax en ga met de stroming mee

(John Lennon)

 

Ontspanning nodig?

Doordat we in een drukke maatschappij leven en veel moeten. Kunnen we veel druk en stress ervaren in ons lichaam. We kunnen daardoor Allerlei lichamelijke en geestelijk klachten krijgen. Door een ontspanningsmassage komt het centraal zenuwstelsel weer meer tot rust. En ga je weer beter voelen!

Ervaar minder stress en meer rust.

Tarieven

Ontspannings
massage
45 min / 50 min€42,50 / €52,50
Sport
massage
45 min / 50 min€42,50 / €52,50
Nek, Schouders,
Rug massage
45 min / 50 min€42,50 / €52,50
Chinese massage “Tuina”45 min / 50 min€42,50 / €52,50
Magnetiseren45 min / 50 min€42,50 / €52,50
Reiki45 min / 50 min€42,50 / €52,50
Oorkaars € 15,-
Algenpakking € 15,-
Mocsa lamp15 min€ 7.50
   
   
   
Prijzen zijn incl. BTW
  

Gun jezelf een heerlijke massage en maak een afspraak

Oorkaars

Oorkaars is een behandeling die al jaren geleden door de Indianen werd gebruikt. Om klachten als hoofdpijn, verkoudheid, oorklachten en ontstekingen van holtes te verlichten. Oorkaarsen worden gebruikt als pijnloos alternatief voor oorspuiten omdat ze overtollig oorsmeer kunnen losmaken en verwijderen.

Bij de behandeling wordt er een Oorkaars in het oor geplaatst.De Oorkaars wordt hierna aangestoken. Tijdens de behandeling, die ongeveer 10 min per oor duurt, hoor je een ruisend geluidje wat heerlijk ontspannend werkt.

De warmte die vrijkomt bij het branden van de Oorkaars activeert de bloedsomloop in het oor en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. De Oorkaarsen zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke producten. Oorkaarsen zijn langwerpige, holle “stokjes” van opgerold katoen. Dit katoen is gedrenkt in pure bijenwas meestal vermengd met een kruidenmengsel.

Algenpakking voor spierklachten en huidproblemen…

Mandy Nederlof Brielle Massage

Algen pakking 100% natuurlijk

Algen werken sterk ontgiftend en is goed te gebruiken bij o.a. spierklachten, huidproblemen en pijnen. Met wat warm water, algenpoeder en enkele druppels lavendel wordt er een dikke pap gemaakt. Deze wordt verdeel over de pijnlijke rug en afgedekt met plastic folie, handdoek, een kruik en tot slot een warme deken. Dit blijft 30 min zitten en daarna verwijderd. Daarna volgt een heerlijk ontspannende massage.